| Bana sormak istedikleriniz | |
|
+6yoshy_kolik ErEnCi_LoLiPoP ||laydgirl|| En* Cemreci[dila] Hépsi-Jıé ChiChi 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ChiChi Cemre-Eren Fan Admini
Mesaj Sayısı : 9641 Yaş : 30 Adın? : Almanya Favori Rengin? : Cemrem! Site NasıL? : Ölümüne Fenerbahce! Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Cemre Kemer Rep Gücü : 52 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Bana sormak istedikleriniz Çarş. Haz. 25, 2008 3:49 pm | |
| birsey sormak isterseniz burdan sorabilirsiniz | |
|
| |
Hépsi-Jıé ::..Üyemiz..::
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Adın? : cemre diyarından....:) Favori Rengin? : Tabii ki de cemre Site NasıL? : Türkiye °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Cuma Eyl. 19, 2008 11:07 am | |
| Gülizarcım cnm bnm ... sana bir sey soracağım... Yoshy-Ji_İrosh bana geçen gün siteme üye olur musun dedi ben de bu konuda sana danışmak istedim bnm sitem de site adı verince ban alınıyooor acaba Yoshy-Ji_İrosh 'a ban verecek misin......bu konuya göz atmanı ve bana cvp yazmanı bekliyorum....öptüüüüüüümmmm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 9641 Yaş : 30 Adın? : Almanya Favori Rengin? : Cemrem! Site NasıL? : Ölümüne Fenerbahce! Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Cemre Kemer Rep Gücü : 52 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Perş. Kas. 20, 2008 2:17 pm | |
| cnm evt normalde ban cnm birkac kisiye daha atisa simdilik sadece uyari aliyor baskalarinada atisa buraya yazsin lütfen söyledigin icin saol cnm | |
|
| |
En* Cemreci[dila] ::.AzimLi Üye..::
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 28 Adın? : Istanbul/Cemrenin Kalbinden Favori Rengin? : Cemre../ Gerçek Hayatta İb.... °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 06, 2008 7:03 pm | |
| Canım senmi bu siteyi kurdun?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 06, 2008 8:08 pm | |
| hyr cnm bilge bir kac kisiyle kurdu ben sonradan admin oldum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 28 Adın? : Istanbul/Cemrenin Kalbinden Favori Rengin? : Cemre../ Gerçek Hayatta İb.... °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 06, 2008 8:51 pm | |
| hmmm valla süper bir sitede.. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Paz Ara. 07, 2008 1:06 pm | |
| saol cnm | |
|
| |
||laydgirl|| ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1851 Yaş : 26 Adın? : yaren deniz Favori Rengin? : mavi ve siyah Site NasıL? : spr hepsiden vazgeçsem bile bu siteden hyrrrr °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Cemre Kemer Rep Gücü : 95 Kayıt tarihi : 11/06/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Paz Ara. 07, 2008 4:08 pm | |
| yoshci iroşmudur nedir oda bana verdi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Ptsi Ara. 08, 2008 1:18 pm | |
| | |
|
| |
ErEnCi_LoLiPoP ::.AzimLi Üye..::
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 29 Adın? : EREN ' in kalbinden Favori Rengin? : eren Site NasıL? : gs °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Salı Ara. 09, 2008 1:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Salı Ara. 09, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_kolik ::.. Site Sempatizanı..::
Mesaj Sayısı : 495 Adın? : yoshynin kalbinden Favori Rengin? : yoshyy °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Salı Ara. 09, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Çarş. Ara. 10, 2008 3:59 pm | |
| 17 subat 1 sene olcak cnm | |
|
| |
yoshy_kolik ::.. Site Sempatizanı..::
Mesaj Sayısı : 495 Adın? : yoshynin kalbinden Favori Rengin? : yoshyy °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Çarş. Ara. 10, 2008 4:23 pm | |
| hmm 1 yıllık olmasına rağmen nasıl bu kadar üyen oldu yaw? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Perş. Ara. 11, 2008 5:17 pm | |
| eee ugrastik baga ama degdi | |
|
| |
yoshy_emre_qolick ღ°•.♥.•°ღ Site Polisi ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 29 Adın? : istanbul Favori Rengin? : yoshymi Site NasıL? : fenerbahçe °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Perş. Ara. 11, 2008 5:51 pm | |
| ya adminim aslında soru bölümünde de sormuştum ama hangisinde önce okursan çünkü çok önemli bu siteye benzer bi site nasıl kurulur anlatırmısın şimdiden tşkler | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Cuma Ara. 12, 2008 8:24 pm | |
| cnm ben tam olarak bilmiyorum ya galiba önce siteyi aliyorsun isim falan sonra istedigin gibi kuruyorsun cnm bilgeye sor o daha ii anlatir | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 29 Adın? : istanbul Favori Rengin? : yoshymi Site NasıL? : fenerbahçe °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 13, 2008 1:09 pm | |
| tmm canım ama bilge kim | |
|
| |
' eLifçe~ ::..Site Lady..::
Mesaj Sayısı : 3448 Yaş : 25 Adın? : eLif.Ama Aşk-ı Memnudaki eLiften nefRet edioRm!! Favori Rengin? : SiyaH-BeyaZzz ve KıRmızı!!Aşk-ı Memnu renkLeri çnky :D Site NasıL? : süPeRRRR °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Cemre Kemer Rep Gücü : 175 Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 13, 2008 5:06 pm | |
| cnm bilge diğer adminimizz zeynep ablaa onun diğer adı bilgede gülizar abla bilge demiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Ara. 13, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Paz Ara. 14, 2008 1:13 pm | |
| evt ben hep bilge diyorum | |
|
| |
erenim* ღ°•.♥.•°ღ Sitenin Prensesi ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 338 °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Eren Bakıcı Rep Gücü : 296 Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Perş. Mart 19, 2009 1:10 pm | |
| süqer bi site gülizar seni çok seviyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Cuma Mart 20, 2009 3:47 pm | |
| saol tatlim bende sizleri | |
|
| |
eReN_02 ::..Aktif Üye..::
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 27 Adın? : sena Favori Rengin? : mavi Site NasıL? : süper °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Cemre Ve ErenciLer Gücü : hєpSidєη кiм ? : Eren Bakıcı Rep Gücü : 60 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz Cuma Mart 20, 2009 5:13 pm | |
| gülizarcım sen neden cemreyi seçtin | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana sormak istedikleriniz C.tesi Mart 21, 2009 4:24 pm | |
| cemreyi cünki onu daha cok seviyorum ve ona daha cok kanim isindi ondan sonrada erene | |
|
| |
| Bana sormak istedikleriniz | |
|